Raporti Vjetor i AADF 2023 - Rrëfime të reja

Më shumë

Raporti Vjetor i AADF 2022: Një histori Amerikane në Shqipëri

Më shumë

Identiteti i ri i LEAD Albania

Më shumë

TIP: Porta e inovacionit të turizmit

Më shumë

Duhet guxim për t’u thënë jo armëve: OSBE mbështet përpjekjet e Shqipërisë për të reduktuar zotërimin dhe keqpërdorimin e pakontrolluar të armëve të zjarrit.

Më shumë

Identiteti i projektit ESPID4Vjosa: mbrojtja e lumit të egër përmes njohurive dhe shkencës

Më shumë

Vjosa Park Kombëtar, në mbrojtje të lumit të fundit të egër në Evropë

Më shumë

Coca-Cola, më shqiptare nga ç’mendon

Më shumë

Ne jemi ata që ushqejnë në mënyrë të vazhdueshme markat tuaja të preferuara në rrugëtimin e tyre. Përmes kreativitetit, planifikimit strategjik, komunikimit inovativ, guximit, humorit dhe dashurisë, do t’ju rrëfejmë historitë e tyre. Ju sigurojmë që këto histori janë autentike, të fuqishme dhe mbartin mesazhe me vlerë për ta bërë botën ku jetojmë një vend që na fal krenari.

Në zyrën tonë plot ngjyra në Tiranë ju do të njiheni me një skuadër entuziaste, të përkushtuar, kurioze dhe të përgatitur që pret me padurim projektin sfidues të radhës.

Mund të jetë projekti juaj? Le ta diskutojmë bashkarisht duke pirë një kafe.

truth well told

Punime

Raporti Vjetor i AADF 2023: Rrëfime të reja

Raporti Vjetor i AADF 2023: Rrëfime të reja

Identiteti i ri i LEAD Albania

Identiteti i ri i LEAD Albania

Raporti Vjetor i AADF 2022: Një histori Amerikane në Shqipëri

Raporti Vjetor i AADF 2022: Një histori Amerikane në Shqipëri

TIP: Porta e inovacionit të turizmit

TIP: Porta e inovacionit të turizmit

Duhet guxim për t’u thënë jo armëve: OSBE mbështet përpjekjet e Shqipërisë për të reduktuar zotërimin dhe keqpërdorimin e pakontrolluar të armëve të zjarrit.

Duhet guxim për t’u thënë jo armëve: OSBE mbështet përpjekjet e Shqipërisë për të reduktuar zotërimin dhe keqpërdorimin e pakontrolluar të armëve të zjarrit.

Identiteti i projektit ESPID4Vjosa: mbrojtja e lumit të egër përmes njohurive dhe shkencës

Identiteti i projektit ESPID4Vjosa: mbrojtja e lumit të egër përmes njohurive dhe shkencës