Rreth nesh

Ne jemi McCann Tirana

Ne jemi ata që ushqejnë në mënyrë të vazhdueshme markat tuaja të preferuara në rrugëtimin e tyre. Përmes kreativitetit, planifikimit strategjik, komunikimit inovativ, guximit, humorit dhe dashurisë, do t’ju rrëfejmë historitë e tyre. Ju sigurojmë që këto histori janë autentike, të fuqishme dhe mbartin mesazhe me vlerë për ta bërë botën ku jetojmë një vend që na fal krenari.

Në zyrën tonë plot ngjyra në Tiranë ju do të njiheni me një skuadër entuziaste, të përkushtuar, kurioze dhe të përgatitur që pret me padurim projektin sfidues të radhës.

Mund të jetë projekti juaj? Le ta diskutojmë bashkarisht duke pirë një kafe.

McCann Tirana është pjesë e I&F Grupa

I&F Grupa, themeluar në 1997 nga Srdjan Saper, është një nga sistemet kryesuese të komunikimeve dhe marketingut në Evropën jugore e veriore, i cili lidh më shumë se 600 profesionistë që nga dymbëdhjetë vende. Këto agjenci janë pjesë e rrjetit më të gjerë të komunikimeve McCann Worldgroup dhe ofrojnë një miks unik të strategjisë, kreativitetit dhe inovacionit për klientë lokalë dhe ndërkombëtarë duke dhënë zgjidhje marketingu që transformojnë markat dhe zgjerojnë bizneset e tyre në rajon. McCann Worldgroup është pjesë e Interpublic Group of Companies (IPG), një prej kompanive më të mëdha ndërkombëtare.

I&F Grupa është partneri i komunikimeve dhe marketingut për markat kryesore vendore, rajonale dhe ndërkombëtare. Ne i ndihmojmë Klientët tanë të ndërtojnë marka fituese duke u ofruar atyre një spektër të plotë të shërbimeve të marketingut: strategji, kreativë, media, marrëdhënie me publikun, botime, programim, dixhital, dizajn të markës, promocione & evente si dhe zgjidhje për sektorin e shitjeve.

Agjencitë, që operojnë si pjesë e I&F Grupa, kanë marrë më shumë se 800 çmime ndërkombëtare dhe lokale si vlerësim për punën dhe performancën e tyre superiore në fushën e komunikimeve në rajonin e Ballkanit, duke përfshirë një Gold Lion (2008) dhe një Bronze Lion (2011), çmimet më prestigjoze në industrinë e komunikimeve.

Skuadra jonë

Anila Kondi

Art Director

Belar Rama

Junior Art Director

Çeltina Lloshi

Client Service Director

Eda Brahimi

Media Planner

Ergisa Qose

Digital Account Manager

Flonia Vasia Gjollma

Creative Director

Grejsi Rudi

Graphic Designer Intern

Irda Hasanbashaj

Digital Account Manager

Jonida Zguro

Head of Digital and Strategy

Kristi Verli

Financial Assistant

Laudio Topçiu

Social Media Manager

Lindita Pleqi

Financial Manager

Nertila Pere

Senior Art Director

Pavlo Lera

Account Manager

Sara Shpati

Account Manager

Suela Shtylla

Managing Director