McCann Tirana, vijon rrugëtimin e suksesshëm si partner komunikimi për Fondin Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit (AADF), duke iu besuar sërish krijimi dhe zhvillimi i Raportit Vjetor

Nën tematikën “Rrëfimet e reja, qasja krijuese e Raportit Vjetor 2023 përmban një stil të guximshëm dizajni minimalist, me ngjyra të lehta dhe të freskëta pastel, të kombinuara me fotografinë monokromatike.

Me fokus të veçantë në Piramidën e Tiranës, vizitorët zhyten fillimisht në një eksperiencë interaktive 3D, për të vijuar më tej në një rrjedhë harmonike projekteve dhe arritjeve që Fondi Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit ka realizuar në fusha të ndryshme. I pasuruar me animacione dinamike dhe elemente vizuale të fshehura, raporti vjetor premton një përvojë të paharrueshme përdoruesi. Duke ju uruar lexim të këndshëm të Raportit Vjetor 2023 të Fondit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit,formatin digjital, ju ftojmë të vizitoni punën tonë të mëparshme për AADF.

Play Video

Duke ju uruar lexim të këndshëm të Raportit Vjetor 2023 të Fondit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit,formatin digjital, ju ftojmë të vizitoni punën tonë të mëparshme për AADF.

EKIPI

Senior Art Director / Nertila Pere
Art Director / Belar Rama
Creative Director / Flonia Vasia Gjollma
Client Service Director / Çeltina Lloshi
Account Manager/ Akile Hoxha
Head of Digital / Eugen Kullolli