Digicom për studentët, distanca zvogëlohet me rrjetin më të mirë

Më shumë

Uji Tepelene drejt lëvizshmërisë së gjelbër

Më shumë

Ne jemi ata që ushqejnë në mënyrë të vazhdueshme markat tuaja të preferuara në rrugëtimin e tyre. Përmes kreativitetit, planifikimit strategjik, komunikimit inovativ, guximit, humorit dhe dashurisë, do t’ju rrëfejmë historitë e tyre. Ju sigurojmë që këto histori janë autentike, të fuqishme dhe mbartin mesazhe me vlerë për ta bërë botën ku jetojmë një vend që na fal krenari.

Në zyrën tonë plot ngjyra në Tiranë ju do të njiheni me një skuadër entuziaste, të përkushtuar, kurioze dhe të përgatitur që pret me padurim projektin sfidues të radhës.

Mund të jetë projekti juaj? Le ta diskutojmë bashkarisht duke pirë një kafe.

truth well told

Punime

Digicom për studentët, distanca zvogëlohet me rrjetin më të mirë

Digicom për studentët, distanca zvogëlohet me rrjetin më të mirë

Uji Tepelene drejt lëvizshmërisë së gjelbër

Uji Tepelene drejt lëvizshmërisë së gjelbër

DevOps Bootcamp, hapi tjetër i karrierës për inxhinierët e rinj

DevOps Bootcamp, hapi tjetër i karrierës për inxhinierët e rinj

Webhelp, komunikim dixhital me fokus te njerëzit

Webhelp, komunikim dixhital me fokus te njerëzit

Uji Tepelene, zëri i pashtershëm i jetës

Uji Tepelene, zëri i pashtershëm i jetës

Agrotime, koha për agroturizëm

Agrotime, koha për agroturizëm