SQ ENG

Thirrje per solidaritet per tronditjen sizmike ne Shqiperi

Pas tronditjes nga tërmeti, solidarizimi i njerëzve ndihmon në sigurimin e strehimit, ushqimit dhe qetësisë për familjet e prekura.
 
Kontributi juaj i ndihmon të prekurit në shumë mënyra. Ju ftojmë të kontaktoni Kryqin e Kuq në vendin tuaj ose të dhuroni para në Kryqin e Kuq Shqiptar për të ndihmuar njerëzit në nevojë:
 
Emri i llogarisë bankare: Kryqi i Kuq Shqiptar
Emri i bankës: Raiffeisen Bank
 
Numri i llogarisë në EUR: 8020000135 
IBAN: AL84202110130000008020000135 
 
Numri i llogarisë në USD: 8030000135 
IBAN: AL69202110130000008020000135 
 
SWIFT Code: SGBALTX