SQ ENG

Hemofarm: Komunikim i nje angazhimi serioz

Në tetor 2012, kompania farmaceutike Hemofarm - anëtare e grupit gjerman STADA - u rikthye ne tregun shqiptar. Kompania rilançoi markën e saj për publikun duke shprehur kështu qëllimin për një qëndrimin afatgjatë në vendin tonë.

 

McCann Tirana siguroi mbështetje me një strategji konçize për media dhe PR si dhe menaxhimin e eventeve për praninë e Hemofarm tek panairi ndërkombëtar për kompanitë mjeksore dhe farmaceutike.

 

 

 

McCann Tirana siguroi gjithashtu menaxhimin e eventeve dhe lidhje mediatike për një pritje VIP me pretendentët kryesorë ne tregun vendas. Tjetër pjesë e rëndësishme e fushatës ishte edhe plani për aktivizimin e fushatës mediatike, gjatë së cilës u gërshetua me sukses një fushatë e targetuar print me mbulimin e fushatës PR.