SQ ENG

TAP shenon instalimin e Turbo-Kompresoreve ne Shqiperi

Në muajin qershor, gazsjellësi Trans Adriatik (TAP), shënoi një hap të rëndësishëm në ecurinë e tij, instalimin e suksesshëm të turbo-kompresorëve në stacionin e kompresorit në Fier, një moment që e shndërron Fierin në një nga pikë strategjike në hartën e TAP dhe të gazsjellësit Jonian Adriatik (IAP).
 
Mbërritja në këtë fazë e projektit dhe instalimi i suksesshëm i tre kompresorëve kërkonte një komunikim të mirë organizuar, ndaj TAP i besoi agjencisë McCann Tirana organizimin e eventit si dhe mbulimin mediatik të tij.
 
Organizimi i eventit përfshinte krijimin e elementëve kreativ informues në mënyrë tërheqëse, dizenjimin kreativ e të gjithë elementëve që do përdoreshin në event, dekorimin e hapësirave, propozime për sistemimin e terrenit ku do zhvillohej eventi, zbatimin në terren të planëvendosjes së elementëve dhe mbikqyrjen për mbarëvajtjen e programit.
 
TAP installs Turbo Compressors in Albania
 
TAP installs Turbo Compressors in Albania
 
TAP Marks the Installation of the Turbo Compressors in Albania
 
Gjatë aktivitetit, përmes banerave dhe një video informuese, të pranishmit u njohën me ecurinë e projektit.
 
 
Eventi u mbajt në stacionin e kompresorëve në Fier, në një sipërfaqje të barabartë me pothuajse 25 fusha futbolli. Të pranishëm ishin 150 të ftuar, ndër ta Kryeministri i Shqipërisë, z. Edi Rama, Ministri i Energjitikës, z. Damian Gjiknuri, Ministri i Financave dhe Ekonomisë, z. Arben Ahmetaj si edhe drejtues të lartë të projektit TAP.
 
TAP Marks the Installation of the Turbo Compressors in Albania
 
TAP Marks the Installation of the Turbo Compressors in Albania
 
TAP Marks the Installation of the Turbo Compressors in Albania
 
Eventi u mbulua drejtëpërsëdrejti nga televizionet më të rëndësishme kombëtare dhe lokale ndërsa pas eventit lajmi u mbulua nga të gjitha mediat online, print dhe TV.